groene prijs
Persbericht

XRP Koers Verwachting – Analisten Voorspellen Toename in Vraag; Drijven Kopers prijs naar $1 of wordt het deze Nieuwe Crypto

Over de cryptomunt XRP, ook wel bekend als Ripple, is de afgelopen weken enorm veel geschreven in de pers en dat had allemaal te maken met de rechtszaak die de Amerikaanse toezichthouder SEC jaren geleden tegen het bedrijf achter de cryptomunt begon. 

Die rechtszaak draait om de vraag of een cryptomunt als XRP gezien mag worden als effect of niet. Een effect is in dit geval een financieel product waar je mogelijk winst op kan maken. 

Volgens de SEC is XRP een effect en heeft het bij de lancering van de munt investeerders over proberen te halen met de belofte dat er geld mee te verdienen was. Inmiddels lijtk XRP de overhand te hebben in het afhandelen van de rechtszaak, zorgt dit ervoor dat de XRP koers naar $1 kan stijgen? 

>>> Nu in nieuwe crypto investeren <<< 

Gaat de XRP Koers volledig herstellen? 

De XRP koers is misschien wel de meest bijzonder koers van de hele cryptomarkt. Eind 2017 was de munt zo’n €0,20 waard, maar nog geen maand later stond de koers op meer dan €3,-. 

Vervolgens stortte de hele crypto markt in en bleef XRP lang schommelen rond de €0,50. De munt zakte in december 2020 voor het eerst weer onder de €0,20 en dat was precies het moment waarop XRP werd aangeklaagd.

Deze aanklacht zorgde er voor dat veel exchanges hun handen van het project afhaalden en de munt van het platform verwijderden. Daarom was het ook best bijzonder dat in 2021 XRP wel wist mee te profiteren van de bull markt die op dat moment gaande was. 

De waarde van XRP kwam echter nog niet in de buurt van de recordhoogte van 2018 en bleef steken net onder de €1,50. Inmiddels lijkt de koers zich te herstellen en dat heeft wederom alles te maken met de rechtszaak. 

Er lijkt namelijk een einde te komen aan deze rechtszaak en er zijn steeds meer signalen dat deze gunstig uit kan pakken voor XRP. Zo heeft het een speech in handen van een oud SEC-directeur die vermeld dat cryptocurrency nooit als effect gezien kunnen worden.

Inmiddels is de munt te midden van een bear market gestegen naar €0,50 en lijkt het, zeker bij meer positief nieuws rondom de rechtszaak, een kwestie van tijd voordat de XRP koers de $1 weer weet te bereiken. 

Haalt deze crypto eerder de $1?

Er is een nieuwe cryptomunt die de markt kan gaan veroveren en tot nu toe zoveel investeerders weet te trekken dat een koers van $1 er wel eens in kan zitten. Het gaat hier om de opkomende cryptomunt IMPT. 

Momenteel is IMPT alleen verkrijgbaar in een presale en kost de munt $0,018 per stuk. De token zal dus nog zeker 50x zoveel waard moeten worden om tot de koers van $1 te kunnen komen. 

In de presale zal het echter al een eerste stap zetten, nadat er 600 miljoen IMPT tokens verkocht zijn gaat het project een tweede presale fase in en zal de prijs naar $0,023 stijgen. Uiteindelijk volgt ook een derde fase waarin de munt $0,028 per stuk zal kosten. 

Met deze stijging in prijs voordat de munt beschikbaar is bij een exchange wordt al een flinke hype gebouwd wat er voor kan zorgen dat zodra de munt bij een exchange verkrijgbaar is, enorm kan gaan stijgen. 

IMPT is een groene cryptomunt met de mogelijkheid om carbon credits te kopen, verhandelen of vernietigen. Zo draag jij bij aan een schonere planeet terwijl je ook nog eens een verstandige investering in cryptocurrency doet. 

Naast deze handel in carbon credits ondersteunt het platform ook duurzame projecten. Dat doet het samen met de partners waarbij jij bepaalde producten kan kopen zodat er vervolgens een donatie naar deze projecten gaat. 

Het platform komt ook met een collectie NFT’s die je kunt verkrijgen door te investeren in carbon credits en deze vervolgens te vernietigen. De NFT’s zijn daarna te verhandelen bij de NFT Marktplaats van IMPT. 

>>> Nu in nieuwe crypto investeren <<<