Nieuws, Persbericht

YPTOSPACE wordt realiteit – fase 1 van de ICO begint!

Als toonaangevend, multifunctioneel crypto platform, schudt YPTOspace de hele sector op met innovatieve oplossingen en lage fees.


YPTOspace is klaar voor het volgende stadium

YPTOspace heeft de missie om hét leidende persoonlijke platform van de cryptowereld te worden. Met toegang tot de games, crypto trading, pre-paid kaarten en betalingsoplossingen willen we een revolutie teweeg brengen in de manier waarop je met je financiën, aandelen en gamen omgaat.

De interesse in YPTO tot nu toe was fenomenaal. Als nummer één in de top 10 van meest veelbelovende platforms van Neironix / Huobi / Kaspersky Labs blijft YPTOspace snel groeien.


Fase 1 ICO biedt Onverslaanbare tarieven

We zijn van plan om onze belangrijkste ICO te lanceren op 25 maart. Voor iedereen met een YPTOspace account ligt introductiekoers slechts op $0,01 dollar.

Echt de laagste tarieven in de markt!

De tweede fase van de ICO zal starten in april en de verkoop zal open zijn voor iedeen. De prijs zal dan op $0,02 dollar liggen. Door de lage prijzen zullen we een enorme opname van de ICO gezien.


Introductie van de YPTOcoin – Het belangrijkste hulpmiddel voor de Crypto comminity

De gedecentraliseerde cryptocurrency genaamd YPTOcoin is een gloednieuw hulpmiddel voor YPTOspace. De munt kan gebruikt worden voor toegang tot een breed scala aan diensten en producten. YPTOspace biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Door blockchain beveiligde supersnelle transacties;
  • Anonimiteit is verzkeerd met geautomatiseerde blockchain protocollen;
  • Gebruik van zowel Fiat als cryptocurrencies om mee te traden en te betalen;
  • De laagste wisselkoersen in de hele branche.

‘YPTOspace is er om de manier waarop we met geld omgaan te veranderen en de brug te slaan tussen Fiat en cryptocurrencies’ – Gregory Stoos, CEO van YPTOspace


Vroege investering = geweldige rendement

Met de lage introductie tarieven van $ 0,01, beschikbaar voor alle geregistreerde gebruik tot 25 maart, worden beleggers uitgenodigd om te investeren in de eerste fase van de ICO. De eindwaarde van de YPTOcoin zal natuurlijk bepaald worden door de markt na de lancering van de ICO, maar met zo’n grote interesse onder onze investeerders verwachten we een uitstekend rendement. Je kunt je nog aanmelden!

YPTOcoin zorgt voor een minder dure, veiligere en snellere betaling dan elke andere cryptocurrency.


Het perfecte crypto-ecosysteem ontwikkelen

Omdat YPTOspace wordt uitgerold als één van de toonaangevende en meest dynamische cryptocurrency-ecosystemen die beschikbaar zijn voor de markt, zullen we met deze ICO, ervoor zorgen dat het platform blijft groeien. Lage tarieven, veel gebruiksmogelijkheden en een goed rendement betekent dat YPTOspace, met jouw hulp, de cryptowereld kan veranderen.

Wij willen de manier waarop we omgaan met ons geld vormgeven – Help ons met deze reis.


Over YPTOspace: Het team van YPTOspace is bij uitstek geschikt om een wereldwijd ecosysteem te creëren voor het gebruik van fiat- en crypto-activa. Wij zijn een groep gepassioneerde experts uit verschillende gebieden, waaronder softwareontwikkeling, marketing, media en kwaliteitsborging, de financiële en juridische sectoren. Het kernteam bestaat uit ervaren professionals en zorgt ervoor dat we het volledige dienstenpakket kunnen implementeren. Neem voor alle media-informatie contact op met Lidia Almeida of bezoek onze Homepage.