Persbericht

Experts geloven dat deze vijf crypto’s in 2023 een enorme groei kunnen doormaken

Beleggers kijken constant uit naar cryptovaluta die 10x in waarde kunnen stijgen. Het jaar 2023 lijkt een uitstekende markt te bieden voor langetermijn houders, aangezien de prijzen over de hele linie relatief laag zijn en voorbestemd lijken om opnieuw te stijgen. Met de volgende crypto-bullmarkt voorspeld voor 2025, zijn hier vijf crypto’s die in 2023 en daarna een enorme groei zouden kunnen doormaken:

  • Metacade (MCADE)
  • Decentraland (MANA)
  • Ripple (XRP)
  • Shiba Inu (SHIB)
  • Polygon (MATIC)

1. Metacade

Metacade (MCADE) bouwt de grootste arcade op de blockchain en zou de crypto-groei in de bredere GameFi-industrie kunnen stimuleren. Binnen Metacade hebben gebruikers toegang tot een selectie van verschillende play-to-earn (P2E)-games en kunnen ze deelnemen aan speciale toernooien om te strijden voor beloningen in de vorm van het MCADE-token.

Daarnaast verbindt Metacade Web3-gebruikers op nieuwe en opwindende manieren, wat een belangrijke reden is waarom het project in 2023 een enorme groei in gebruikers zou kunnen zien. De Metacade community kan samenkomen en de nieuwste informatie over op blockchain gebaseerde games delen terwijl ze worden beloond voor hun bijdragen aan de community.

Metacade zal ook helpen de uitbreiding van de GameFi-industrie te stimuleren via het Metagrants-programma. Het programma stelt de Metacade community in staat om te stemmen op de beste nieuwe op blockchain gebaseerde games. Vervolgens zal Metacade financiering toewijzen aan de ontwikkelaars van het project. Voor game-ontwikkelaars is deze service van onschatbare waarde. Tijdens dit proces zal Metacade helpen om het innovatieniveau in Web3 te verhogen.

Waarom zou je Metacade kopen?

Metacade biedt een op de community gerichte play-to-earn game-ervaring met meerdere manieren om een passief inkomen te verdienen; dit systeem zal in de loop van de tijd ongetwijfeld een groot aantal gebruikers aantrekken. Het heeft het potentieel om enorme crypto-groei te produceren, aangezien meer mensen het MCADE-token zullen kopen en vasthouden om te profiteren van de baanbrekende functies van Metacade. MCADE zou in 2023 kunnen doorgaan en $1 in waarde kunnen bereiken – een enorme winst van 50x na de presale.

Voorlopig is het MCADE-token sterk ondergewaardeerd. De bètafase van de presale trok in slechts drie weken tijd meer dan $1 miljoen aan financiering aan, aangezien investeerders een enorme groei verwachten voor de cryptocurrency in 2023.

De initiële waarde van het token was slechts $0,008. Deze waarde zal tegen het einde van de presale stijgen tot $0,02, waardoor vroege investeerders een zeldzame kans krijgen om enorme winsten te maken tijdens de bearmarkt.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

2. Decentraland (MANA)

Decentraland (MANA) is een virtual reality-wereld die eigendom is van de community. Het bestaat als onderdeel van de Ethereum-blockchain. De digitale valuta, MANA, is het ruilmiddel op het Decentraland-platform en de drijfveer achter Decentraland.

Via Decentraland kunnen gebruikers digitaal onroerend goed kopen in de metaverse. Na aankoop van een stuk grond kunnen gebruikers 3D-inhoud, aangepaste toepassingen en games maken. Er is bijna geen limiet aan wat gebruikers kunnen bouwen, wat helpt bij het creëren van een uitgestrekte open-wereld metaverse, boordevol verschillende functies om te verkennen.

Decentraland stelt gebruikers ook in staat om hun eigen spelregels te creëren en een veilingsysteem op te zetten voor grondaankopen. Deze kansen kunnen een nieuwe golf van kansen voor Decentraland-ondernemers ontketenen, aangezien ze op nieuwe en opwindende manieren geld kunnen verdienen met digitale creaties.

Waarom zou je MANA kopen?

De metaverse heeft een enorme groei doorgemaakt en is een voortdurend groeiend gebied van blockchain-ontwikkeling. Decentraland is een van de leidende projecten geworden waarmee gebruikers hun eigen inhoud – ook wel door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) genoemd – op het platform kunnen creëren en er geld mee kunnen verdienen, wat de groei ervan heeft aangewakkerd.

Gedecentraliseerde applicaties (dApps) blijven groei voor crypto genereren, aangezien gebruikers op zoek zijn naar zelfbewaring en lage toegangsdrempels. Voor het eerst kunnen spelers met weinig tot geen programmeerervaring games en complexe digitale landschappen creëren.

Decentraland explodeerde in populariteit tijdens de bullmarkt van 2021 en het lijkt waarschijnlijk dat het zijn vorige recordhoogte van $5,91 zal terugwinnen, aangezien er tijdens de volgende bullmarkt een wijdverbreide crypto-groei plaatsvindt. Met een huidige prijs van slechts $[x] lijkt MANA zeker een sterke investering voor 2023.

3. Ripple (XRP)

XRP, ook wel bekend als Ripple, is een op blockchain gebaseerd digitaal activum dat realtime wereldwijde betalingen ondersteunt. Het XRP-netwerk maakt snelle en betaalbare geldtransacties mogelijk, waardoor gebruikers tot 50-60% kunnen besparen op internationale transacties.

XRP heeft veel verschillende use-cases, wat een belangrijke reden is waarom analisten een enorme groei voor het token verwachten. Het is de oorspronkelijke troef van RippleNet, een betalingssysteem op bedrijfsniveau dat al meer dan tien jaar fintech-innovatie stimuleert. RippleNet gebruikt XRP-tokens voor grensoverschrijdende betalingen, wat kan helpen de tijd te verkorten die banken nodig hebben om wereldwijde betalingen te verwerken.

De XRP Ledger (XRPL) is een gedecentraliseerd netwerk dat toepassingen en smart contracts ondersteunt, waarbij XRP de eigen valuta van het netwerk is. Verschillende cryptocurrencies op XRPL gebruiken XRP om asset swaps te vergemakkelijken. XRP wordt ook gebruikt om transactiekosten op het netwerk te betalen.

Waarom zou je XRP kopen?

XRP is het onderwerp geweest van een langdurige rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Hoewel dit misschien netto negatief lijkt, geloven velen dat XRP zonder vervolging uit de rechtszaak zal komen. Als gevolg hiervan zal XRP goedkeuring krijgen van Amerikaanse toezichthouders, wat zou kunnen resulteren in een aanzienlijke stijging van de investeringen.

Ripple, het bedrijf dat XRP heeft gemaakt, heeft al partnerschappen gesloten met grote financiële instellingen over de hele wereld, waaronder JP Morgan en de Bank of England. Deze partnerschappen weerspiegelen de waarde van RippleNet, omdat het kan helpen om het wereldwijde financiële systeem efficiënter te maken. Als gevolg hiervan verwachten investeerders grote winsten voor XRP als het de SEC met succes overwint en deze waarde waarmaakt.

Na in 2021 ondermaats te hebben gepresteerd, zou XRP eindelijk een enorme groei kunnen doormaken als er bullish nieuws over de SEC-zaak aan het licht komt. Het is een geweldige aanvulling op de portefeuille voor elke belegger die in 2023 op zoek is naar crypto-groei, aangezien het token de grens van $2 zou kunnen overschrijden en prijsontdekking zou kunnen invoeren na afloop van de proef.

4. Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu, of SHIB, is een cryptocurrency die tijdens de bullmarkt van 2021 op het toneel verscheen. Shiba Inu is gebouwd op de Ethereum-blockchain en ontworpen om te wedijveren met een andere populaire meme-munt, Dogecoin. Shiba Inu deelt veel van dezelfde eigenschappen als Dogecoin – het is community-gedreven en vertegenwoordigt een leuk instappunt voor gebruikers die nieuw zijn bij Web3.

Shiba Inu maakte een enorme groei door nadat meer dan 400 biljoen tokens naar de Ethereum-portemonnee van Vitalik Butern waren gestuurd. De maker van Ethereum besloot toen om 90% van dit totaal te verbranden, dat later werd gewaardeerd op $6,7 miljard. Als resultaat van deze ongebruikelijke marketingmanoeuvre trok de SHIB-crypto investeerders uit de hele crypto-ruimte aan en steeg met meer dan 900% in waarde.

Sindsdien is Shiba Inu van plan om het nut van het SHIB-token uit te breiden. Shibarium – een layer 2-netwerk voor Ethereum – wordt gelanceerd in 2023, wat de Shiba Inu-community een schaalbare en veilige manier van transacties met SHIB zal bieden. Daarnaast ondersteunt Shiba Inu de creatie van NFT-kunstwerken en stelt het haar communityleden in staat om door Shiba geïnspireerde kunst op haar website te kopen en verkopen.

Waarom zou je SHIB kopen?

SHIB staat al in de top 20 van cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, omdat het project een groot aantal cryptocurrency-gebruikers aanspreekt vanwege de luchtige ethos en toegankelijkheid. Terwijl meme-coins meestal geen utility hebben, pakt Shiba Inu het anders aan. Naarmate het project het Shiba Inu-ecosysteem uitbreidt, zal SHIB waarschijnlijk een enorme groei zien.

2023 wordt naar verwachting een belangrijk jaar voor Shiba Inu. Shibarium staat op het punt gelanceerd te worden, wat de kosten voor het verzenden van SHIB-tokens en het uitvoeren van blockchain-transacties zal verlagen. Ook dApps kunnen op Shibarium worden gebouwd, wat zou kunnen resulteren in een steeds groter aantal use-cases voor het SHIB-token.

SHIB is momenteel ongeveer 90% lager gewaardeerd dan zijn hoogste punt ooit. Desalniettemin zou de crypto-groei in 2023 en daarna groot kunnen zijn voor SHIB. Het heeft tot doel zijn eerdere hoogtepunten te heroveren en echte meme-coins te leveren aan zijn toegewijde community van hondenliefhebbers.

5. Polygon (MATIC)

Polygon, voorheen bekend als MATIC, is een layer 2-schaaloplossing die is ontworpen om de schaalbaarheid van de Ethereum-blockchain te vergroten. Polygon stelt bedrijven en ontwikkelaars in staat om veel geavanceerdere dApps op de Ethereum-blockchain te bouwen door te profiteren van de lage transactie snelheden, verhoogde beveiliging en hoge snelheden voor uitvoering. Het zou een enorme groei kunnen doormaken.

Polygon werkt in twee delen: Polygon SDK en Polygon Network. Polygon SDK is een modulair raamwerk voor het bouwen van verschillende sidechains die bekend staan als Polygon-ketens, terwijl het Polygon-netwerk zorgt voor optimale consensusmechanismen om de smart contracts van Polygon te beheren.

Met het innovatieve gebruik van proof-of-stake (POS) consensus algoritmen, brengt Polygon veiligheid en betrouwbaarheid naar het Ethereum-netwerk, terwijl de kosten worden verlaagd en de systeemprestaties worden verbeterd. Deze innovatie dient dApp-ontwikkelaars en helpt de wijdverspreide crypto-groei te ondersteunen, aangezien Polygon de gebruikerservaring kan verbeteren op een groot aantal applicaties die op het platform zijn gebouwd.

Waarom zou je MATIC kopen?

Polygon is een belangrijke Layer 2-schaaloplossing die ontwikkelaars kan helpen om digitale diensten van hoge kwaliteit te creëren en cryptogroei in de hele wereldeconomie te stimuleren. Naarmate blockchain blijft groeien, lijkt Polygon waarschijnlijk een veelgebruikt netwerk te worden, en het MATIC-token zal hiervan profiteren.

MATIC wordt gebruikt om transactiekosten op Polygon te betalen en het netwerk te beveiligen door beloningen te verstrekken aan validators. Om deze reden moet iedereen die het Polygon-netwerk gebruikt, wat MATIC kopen en vasthouden, wat kan resulteren in een enorme groei.

Naarmate meer gebruikers zich aangetrokken voelen tot de blockchain, zal MATIC profiteren van een toenemende vraag. Als gevolg hiervan zijn veel beleggers optimistisch en verwachten ze in de loop van de tijd een enorme groei. In 2023 voorspellen analisten dat MATIC zijn hoogste punt ooit van meer dan $2 zou kunnen terugwinnen voordat het doorgaat naar nieuwe hoogtepunten tijdens de volgende crypto bullmarkt.

Enorme groeimogelijkheden in 2023

Alle vijf de hier vermelde cryptocurrencies hebben het potentieel om de komende jaren grote winsten te boeken. Polygon, XRP en Decentraland zijn allemaal gevestigde projecten die een aantal nuttige diensten leveren aan blockchain-gebruikers, en Shiba Inu lijkt zijn ecosysteem voor zijn community uit te breiden.

Het meest veelbelovende project is echter Metacade. Het is een gloednieuw GameFi-platform dat geweldige functies kan bieden aan een grote community. Het ziet ernaar uit dat het tijdens de presale in waarde zal stijgen. Kansen in een vroeg stadium, zoals Metacade, kunnen moeilijk te vinden zijn, waardoor het MCADE-token de beste investeringsmogelijkheid is in 2023.

  • Je kunt MANA, XRP, SHIB en MATIC hier bij eToro kopen.
  • Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.