Altcoin Nieuws, Cryptocurrency, Nieuws

Altcoin Nieuws, Cryptocurrency, Nieuws

Binance Coin, Tezos en Basic Attention Token blijven stijgen

De cryptocurrency markt lijkt in een relatief stabiele fase te zijn beland. Echter, er zijn drie munten die een flinke stijging meemaken: Binance Coin (BNB), Tezos (XTZ) en Basic Attention Token (BAT).


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Binance Coin (BNB) stijgt naar $22.50 dollar

Binance Coin, de officiële cryptomunt van crypto exchange Binance, maakt de afgelopen 4 maanden een indrukwekkende prijsstijging mee. De BNB prijs lag in december 2018 nog rond de $4,90 dollar. Nu, 4 maanden later, zien we dat de Binance Coin koers rond de $22,55 dollar ligt. Dat betekent dat de munt in de afgelopen 4 maanden met 360 procent is gestegen.

 
Binance coin, bnb koers


Ook vandaag zien we BNB weer stijgen. Zoals we hierboven al vermeldde ligt de BNB prijs op het moment van schrijven rond de $22.55 dollar. 24 uur geleden lag de koers nog rond de $20.90 dollar. Dat betekent dat Binance Coin vandaag met 8.45 procent is gestegen. Hierdoor bereikt de munt bijna een all time high.

 

Tezos (XTZ) prijs stijgt naar $1.25 dollar

Ook Tezos presteert de afgelopen 3 maanden bijzonder goed. 90 dagen geleden lag de prijs voor 1 XTZ token nog rond de $0,44 dollar. Vandaag zien we dat de prijs gestegen is naar $1.38 dollar. Dat betekent een procentuele prijsstijging van 214 procent.

 
tezos koers


Ook vandaag zien we de Tezos prijs flink stijgen. De Tezos koers steeg de afgelopen 24 uur van $1.29 dollar naar $1.38 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 7,20 procent is gestegen.

 

Ook Basic Attention Token (BAT) boekt enorme winsten

Tot slot beschrijven we het koersverloop van Basic Attention Token (BAT). Ook deze munt boekt de afgelopen dagen namelijk enorme winsten. Op het moment van schrijven ligt de BAT prijs rond de $0,373 dollar. 3 maanden geleden lag de koers nog rond de $0,123 dollar. Dat is een procentuele prijsstijging van 203 procent in 3 maanden tijd.

 
basic attention token


Vandaag stijgt de Basic Attention Token prijs gestaag verder. De koers is in 24 uur namelijk van $0,355 dollar naar $0,373 dollar gestegen. Wat een prijsstijging van zo’n 4,1 procent is.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten