Newsbit

Bitvavo crypto exchange

Bitvavo

Bitvavo crypto exchange

Bitvavo is de eerste en enige Nederlandse cryptocurrency exchange en zij hebben zich in Amsterdam gevestigd. De exchange is bezig om dé toonaangevende digitale valuta aanbieder van Nederland te worden. Bij Bitvavo kun je meer dan 50 verschillende crypto tokens kopen waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple en andere belangrijke altcoins. Momenteel is Bitvavo de goedkoopste crypto aanbieder van Nederland.


Hoe werkt Bitvavo?

Wil je weten hoe de basis en geavanceerde versie van Bitvavo werkt? Hieronder vind je een video waarin wij beide versies van de exchange uitleggen.


De voordelen van Bitvavo

Doordat Bitvavo de eerste echte Nederlandse crypto exchange is brengt dat een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

1. Laagste handelskosten van Nederland (0% – 0,25%)

Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse cryptocurrency aanbieder. Bij Bitvavo betaal je tussen de 0% en 0,25% handelskosten. Bij andere Nederlandse crypto exchanges liggen deze handelskosten al snel tussen de 1% en 3%.

Des te hoger het bedrag is waar jij als gebruiker mee handelt, des te lager de handelsfee is die jij moet betalen. De fee die gehanteerd zal worden ziet er als volgt uit:


2. Groot aanbod van 48+ crypto munten

Naast dat Bitvavo de goedkoopste exchange van Nederland is, heeft het ook nog eens het grootste aanbod. De vraag naar altcoins groeit significant, waardoor Bitvavo zich niet slechts tot de Bitcoin, Ripple en Ethereum beperkt. Het aanbod van Bitvavo bedraagt momenteel meer dan 48 crypto munten en dit aantal zal in de loop van de tijd alleen maar groeien. Wij hebben het huidige aanbod hieronder voor je op een rijtje gezet.


3. Gemakkelijk betalen met iDEAL

Het is eigenlijk heel simpel om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen. Zo kies jij eerst de cryptocurrency die jij wilt aanschaffen en hoeveel jij hiervan wilt. Vervolgens wordt het afrekenen bij Bitvavo erg eenvoudig voor je gemaakt. Zo beschikken zij over de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL;
  • Bancontact;
  • Bank transfer SEPA;
  • EPS;
  • MyBank.

Een groot voordeel is dus dat je kunt betalen met iDEAL. Bij Bitvavo koop je zowel Bitcoin als altcoins heel gemakkelijk met IDEAL. Daarnaast hoef je geen aparte wallet aan te maken. Je coins verschijnen direct in je Bitvavo wallet.


4. Geavanceerde interface voor ervaren traders

Bitvavo is de enige Nederlandse crypto verkoper die denkt aan ervaren traders. Zo kun je kiezen uit een basis en een geavanceerde exchange. De geavanceerde interface is compleet nieuw en is ontwikkeld voor de ervaren crypto traders. De geavanceerde exchange biedt de volgende mogelijkheden:

  1. De trading chart welke gebruikt kan worden voor technische analyses.
  2. Het orderboek welke is gevisualiseerd d.m.v. de depth chart.
  3. Geavanceerde orders.

Bij de geavanceerde interface zijn Euro en BTC de basis pairs welke verhandeld kunnen worden tegen meer dan 48 andere crypto’s die door Bitvavo worden ondersteund. Zo hoef je dus helemaal geen Binance te gebruiken om een goede crypto trader te worden.


Cryptocurrency kopen met Bitvavo?

Ben je geïnteresseerd in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Let dan op dat je de juiste site kiest voor het kopen en handelen van crypto’s. Er zit namelijk een enorm verschil in kosten tussen crypto aanbieders. Wij gebruiken zelf altijd Bitvavo. Dit omdat het veruit de goedkoopste Nederlandse crypto aanbieder is en ze ook nog eens denken aan haar ervaren klanten. Newsbit raadt dus aan om Bitvavo te gebruiken bij het aanschaffen jou (nieuwe) cryptocurrencies.

P.S. Als je een account aanmaakt via onze referral link (Klik op de knop). Dan kun je de eerste €1.000 aan cryptocurrencies kopen zonder handelskosten.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top