Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Newsbit 02-06-2022 17:09u leestijd 2 - 3 min

Op naar Web3: KuCoin lanceert zijn eigen Crypto Wallet

Eén van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, KuCoin, heeft op 1 juni aangekondigd een eigen crypto wallet te gaan lanceren. De wallet zal direct beschikbaar zijn op de website van de exchange, en de speciale KuCoin Wallet APP zal ergens deze maand (juni 2022) gelanceerd worden. Met de lancering van dit nieuwe product zet KuCoin in op de komst van Web3.

Wat is de KuCoin Wallet?

De nieuwe KuCoin Wallet is een veilige en gebruiksvriendelijke gedecentraliseerde crypto wallet. Gebruikers kunnen binnen enkele seconden een gedecentraliseerd account aanmaken en tokens als BTC, ETH, USDT, USDC en nog veel meer, verzenden ontvangen en opslaan. Maar dat is nog niet alles.

Meer dan ‘slechts’ een crypto wallet

De KuCoin wallet is meer dan ‘slechts’ een crypto wallet. Het nieuwe product van KuCoin zorgt ervoor dat gebruikers toegang krijgen tot de Web3-wereld. Dit kan omdat KuCoin DeFi, NFT en GameFi-functies toe heeft gevoegd.

Zo is er bijvoorbeeld een NFT marktplaats geïntegreerd in de KuCoin Wallet, zodat je als gebruiker heel eenvoudig NFT collecties kunt kopen, opslaan en bekijken.

KuCoin zet in op veiligheid

Een essentieel kenmerk van de KuCoin Wallet is beveiliging. Als een self-custodial wallet met beveiligingstechnieken gecontroleerd door ‘Hacken’, geeft de KuCoin Wallet gebruikers volledige controle over hun assets omdat ze hun eigen privésleutels beheren.

De CEO aan het woord

De CEO van KuCoin, genaamd Johnny Lyu, vertelt het volgende over de nieuwe crypto wallet:   

“Als toegangspoort tot het web3-netwerk zijn crypto-wallets een belangrijke vereiste voor gebruikers om deel te nemen aan het gedecentraliseerde ecosysteem en hebben ze veel meer ontwikkeld dan alleen een hulpmiddel om digitale assets op te slaan. De lancering van de officiële website van KuCoin Wallet is een ander bewijs om de vastberadenheid van KuCoin te tonen om op een kritiek moment het Web3-veld te betreden met onze doelen om verder te gaan dan gecentraliseerde handelsdiensten en de gedecentraliseerde wereld te betreden om zijn activiteiten verder uit te breiden.”

Het hoofd van de KuCoin Wallet, Jeff, voegde hier het volgende aan toe:

“KuCoin hoopt altijd beter in te spelen op de behoeften van alle soorten beleggers. De release van de officiële website van KuCoin Wallet is een stap verder voor KuCoin om een verkenning te maken in Web3.”

Een korte samenvatting van de KuCoin Wallet

De KuCoin Wallet is dus een veilige en gebruiksvriendelijke crypto walelt die meerdere chains ondersteunt. De wallet is extreem veilig. Dit komt omdat het gebruik maakt van de toonaangevende beveiligingstechnologie die is gecontroleerd door ‘Hacken’. Daarnaast heb je als gebruiker de volledige controle over je eigen assets.

De KuCoin Wallet biedt gebruikers de eenvoudigste manier om assets te beheren en stelt gebruikers in staat om NFT collecties rechtstreeks in de wallet  te kopen, op te slaan en te bekijken.De KuCoin Wallet is dus echt een toegangspoort tot de Web3 wereld. 

Exchange nieuws

Crypto-platform Bitpanda moet personeel laten gaan Crypto-platform Bitpanda moet personeel laten gaan
Binance lanceert nieuw institutioneel platform Binance lanceert nieuw institutioneel platform
Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo maakt NFT’s voor Binance Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo maakt NFT’s voor Binance
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten