Nieuws, Trending

Ripple (XRP) blijft stijgen, terwijl rest van de markt licht herstelt

Vandaag, zondag 18 november, zien we de crypto markten licht herstellen. De Bitcoin en Ethereum koers stijgen met een kleine 1 procent. De Ripple (XRP) koers doet het enorm goed en stijgt vandaag zelfs met meer dan 8 procent.

Bitcoin (BTC) herstelt langzaam

Na de enorme daling van woensdag zien we dat de grootste cryptocurrency Bitcoin (BTC) het lastig heeft om te herstellen. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $5588 dollar. Gisteren lag de koers rond de $5527 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin prijs vandaag met zo’n 0.9 procent is gestegen. Volgens onderzoeksbureau Bloomberg Intelligence, is het drama van de cryptocurrency markt pas net begonnen. Analisten voorspellen dat de BTC prijs zelfs zal kunnen dalen naar $1500 dollar. Dat zou betekenen dat de koers nog eens met 70 procent zal dalen, terwijl Bitcoin al meer dan 60 procent van haar waarde heeft verloren dit jaar.

Ripple (XRP) alweer meer dan herstelt van crash

Ripple, dat Ethereum heeft ingehaald als grootste altcoin, blijft enorm goed presteren. De totale marktwaarde van XRP ligt nu rond de $20,5 miljard dollar, terwijl de marktwaarde van Ethereum rond de $18,1 miljard ligt. Vandaag is Ripple ook de best presterende munt. Op het moment van schrijven ligt de waarde van 1 XRP token rond de $0,511 dollar. Eén dag geleden lag de Ripple koers nog rond de $0,473 dollar. De munt ligt alweer op een hogere prijs als voor de crash van woensdag. De belangrijkste reden van de koersstijging is xRapid. De techniek wordt steeds meer toegepast en de liquiditeit begint te stijgen. Volgens verschillende analisten is het tijd dat de XRP koers de lucht in schiet.   ripple, xrp   Koop Ripple (XRP) | IDEAL

Hele cryptocurrency markt herstelt

De totale waarde van de cryptocurrency markt neemt vandaag toe. Op het moment van schrijven ligt de totale waarde rond de $185 miljard dollar. Dit terwijl het gisteren nog rond de $182,2 miljard dollar lag. De grootste winnaars van vandaag zijn Ripple (XRP), Stellar (XLM) en Monero (XMR).  

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten